Libnet.ro
UNICEF

11:31

DA, ESTE GRAVIDA! A ASCUNS TOTUL pana acum! Toata lumea este iN DELIR! (FOTO)

B1 B1,
DA, ESTE GRAVIDA! A ASCUNS TOTUL pana acum! Toata lumea este iN DELIR! (FOTO)

Rodica Miron, fosta asistenta de la Rai da` Buni va deveni mamica! CUTREMUR iN SHOWBIZ: DETALIUL NESTIUT DIN VIATA VLADUTEI LUPAU! DEZVALUIRI INCREDIBILE DESPRE ARTISTA MOMENTULUI GALERIE. continuă pe B1

ROPEPCA: Companiile petroliere din toata lumea asteapta noua runda de licitatii pentru perimetrele din Romania

Companii petroliere din toata lumea asteapta demararea Rundei a XI-a de concesiuni de perimetre petrolifere din Romania, in cadrul careia vor fi scoase la licitatie 22 de campuri onshore si sase offshore, a declarat Stephen Birell, presedintele Asociatiei Companiilor de Explorare si Productie Petroliera din Romania ROPEPCA), intr-o intalnire cu presa, informeaza News. ro.

Raliul Dakar - Moto: Emanuel Gyenes, cea mai buna clasare de pana acum - Locul 14 in etapa a zecea

Emanuel Gyenes a obtinut miercuri cea mai buna clasare de pana acum in Raliul Dakar 2020, la sectiunea moto. Romanul a incheiat pe locul 14 etapa a zecea, desfasurata intre Haradh si Shubaytah, in Arabia Saudita.

Adela Popescu, asa cum nu ai vazut-o pana acum la TV. Cum arata sotia lui Radu Valcan fara machiaj

Adela Popescu s-a lasat fotografiata fara machiaj in Sri Lanka. Sotia lui Radu Valcan arata senzational, iar vacanta in Sri Lanka le prieste de minune. Adela Popescu, asa cum nu ai vazut-o pana acum la TV Adela Popescu a plecat in vacanta in Sri Lanka, facand acolo sarbatorile de iarna. Au plecat in formula de .

Vela justifica noile reglementari propuse pentru trotinetisti: Au fost aproape 200 de accidente in care au fost implicate trotinete electrice Sunt doar propuneri, vom putea modifica proiectul ca sa multumim pe toata lumea

In perioada 2016 - 2019 au fost inregistrate 192 de accidente rutiere in care au fost implicate trotinete electrice, a declarat vineri ministrul de Interne, Marcel Vela, care a argumentat astfel elaborarea proiectului de lege care reglementeaza folosirea acestui tip de vehicule. Una dintre prevederi este ca trotinetele electrice vor fi conduse numai pe pista pentru biciclete de catre persoane care au cel putin 14 ani si care poarta obligatoriu casca de protectie daca nu au implinit 16 ani. De asemenea, vor putea fi conduse numai pe drumurile unde viteza maxima legala este de 50 de kilometri la ora.

COMISIA EUROPEANA: Toata lumea are dreptul la opinie proprie, dar nu la fapte proprii

Comisia Europeana a anuntat, miercuri, ca nu va tolera distorsionarea faptelor istorice, dupa ce Rusia a sugerat ca Polonia este partial responsabila pentru declansarea celui de-al Doilea Razboi Mondial, afirmand ca va combate dezinformarea oriende va aparea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2286 seconds )